Thuis

Qingdao Global Sealing-tec co., Ltd

Bedrijfsprofiel

Bedrijfpresentatie

 

Qingdao Globaal die Verzegelt -ver*zegelen-tec Co., Ltd, (op basis van de Internationale Handelsdienst wordt gevestigd van Co., Ltd van Qingdao TKS SealingIndustry). TKS is een belangrijke gespecialiseerde fabrikant van rubber en plastic verzegelende producten, zoals olieverbindingen, de olieverbindingen van de klepstam, PTFE-olieverbindingen, O-ringen, stoflaarzen, die pakkingen enz. verzegelen in mooie kuststad worden gebaseerd--Qingdao, China, TKS dient OEMs en delenfabrikanten van auto's, motorfietsen, huishoudapparaten, locomotief en rollende materieel, hydraulisch en pneumatisch, techniek en landbouwmechanisme, mijnbouwmechanisme, olieveldmechanisme enz. Onze producten worden niet alleen goed-verkocht in China, maar ook uitgevoerd naar de V.S., Canada, Duitsland en Australië enz.

 

Door het principe van „uit te voeren ben een technology-oriented onderneming“, heeft TKS onophoudelijk zijn technologieniveau verbeterd. Tegen eind 2011, hadden wij 275 gemachtigde octrooien.

 

TKS hangt het kwaliteitsbeleid aan van „Voortdurende verbetering, Snelle Reactie, de Tevredenheid van Klanten“, een volledig die kwaliteitsbeheersysteem gevestigd en gevestigd, en is geweest ISO9001-kwaliteitssysteem sinds 1998, ISO/TS-16949:2002 sinds 2005 door DNV en ISO/TS-16949:2009 sinds 2010 door TUV wordt verklaard.

Kijkend aan de toekomst, hangt TKS de opdracht van „het Creëren van innovatieve producten aan die voordeel aan de menselijke maatschappij“, door de vordering van industriële technologie te versnellen brengen, die de beheersinnovatie versterken, struggls vooruit om de visie van het bedrijf te realiseren --„Om een werknemer-gelukkige, communautair-respecteerde en milieuvriendelijke een eeuw oude onderneming te zijn.“

China Qingdao Global Sealing-tec co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Qingdao Global Sealing-tec co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Hoofdklanten:

 

      

         China Qingdao Global Sealing-tec co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Productenspecificaties

 

Wat onze klanten nodig hebben, kan TKS het beste ontwerp voor om het even welke toepassing aanbieden

TKS kan het beste ontwerp aanbieden, steekproef, productie van om het even welke speciation onze klant vereist.

Gelieve te vragen ons om het even wat over het verzegelen of andere industriële toepassingen

 

TKS biedt meest geschikte materiaal aan.

De Thermoplastische Elastomeren van TKS worden de hoofd Rubbersamenstellingen en omhoog getoond op.

TKS kan de beste Rubbersamenstellingen en de Thermoplastische Elastomeren aanbieden, welke onze klant vereist.

 

 

R&D


Co. van de Qingdaotks is Verzegelend Industrie, Ltd TechnologieOnderzoekscentrum en rubberverbinding, een verbinding van basisonderzoek, industrieel onderzoek, toegepast onderzoek en het technologiebeheer in geïntegreerde R&D-instellingen, is een technisch centrum in Qingdao-stad, is Shandong-Provincie, identificeerde de eerste één van de eenheden op het provinciale niveau technische centrum.

 

Co. van de Qingdaotks is Verzegelend Industrie, Ltd TechnologieOnderzoekscentrum en rubberverbinding, een verbinding van basisonderzoek, industrieel onderzoek, toegepast onderzoek en het technologiebeheer in geïntegreerde R&D-instellingen, is een technisch centrum in Qingdao-stad, is Shandong-Provincie, identificeerde de eerste één van de eenheden op het provinciale niveau technische centrum.

 

Sterk R&D-technologiecentrum, met een groot aantal van ervaren techniek en technisch personeel, met inbegrip van hogere techniek en technisch personeel meer dan 23 titels, niet-gegradueerde en meer dan 37 academische personeelsleden.

 

Ons voordeel

 

Productiemateriaal en Testende Faciliteiten 

 

China Qingdao Global Sealing-tec co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

China Qingdao Global Sealing-tec co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Belangrijke Mijlpalen

 

China Qingdao Global Sealing-tec co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

1976, Fabriek van de Landbouwmachines de Rubberdelen van Qingdao veranderde zijn naam in Qingdao-Verbindingenfabriek.

1980, Qingdao-Verbindingenfabriek voerde de geavanceerde volledige verbindingen in vervaardigend technologie, productiemateriaal en testende faciliteiten van Arai-Co., Japan.

1987, Qingdao-Verbindingenfabriek samengevoegd met het Buigzame Ijzerfabriek van Qingdao en gevormd Verzegelend de Industriebedrijf van Qingdao. In hetzelfde jaar, werd het bedrijf geschat als enige belangrijkste onderneming in de verzegelende industrie in China.

1995, Qingdao-Co. van de Bewaarders Verzegelend Industrie, Ltd werd opgericht door de gemeenschappelijke onderneming van Verzegelend de Industriebedrijf van Qingdao, China en Bewaardersco., Ltd Japan.

1996, Qingdao-Co. van de Bewaarders Verzegelend Industrie, Ltd werd toegekend de titels van het Centrum van de Ondernemingstechnologische ontwikkeling van Shandong-Provincie en Qingdao-Gemeente.

1998, onze goedkeuring van het kwaliteitssysteem overgegaane ISO 9001:1994 door DNV.

1999, Qingdao-Co. van de Bewaarders Verzegelend Industrie, Ltd ging met succes in de binnenlands toestellenindustrie binnen, en werd de leverancier van Haier-Groep met de snelste toename en de breedste bedrijfswaaiers.

2002, Qingdao-Co. van de Bewaarders Verzegelend Industrie, Ltd uitgevoerd ERP Beheersysteem met succes.

2003, Qingdao-Co. van de Bewaarders Verzegelend Industrie, Ltd werd geëerd als hoog-en nieuw-Technologieonderneming door Qingdao Municipal Overheid, en Demonstratieonderneming van Informatietechnologie Toepassing door Shandong Province.

2003, won het Rubber het Verzegelen Beheer van de Productlevenscyclus (mf-PLM) de eerste prijs van de Wetenschap en Technologievooruitgang in de Machinesindustrie van Shandong-Provincie.

2004, Roterende Schacht werden de lip-Type Verbindingen toegekend als Qingdao-beroemd-Merkproduct.

2004, Qingdao-Co. van de Bewaarders Verzegelend Industrie, Ltd ging ISO/TS16949 over: de goedkeuring van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2002 door DNV.

2006, Qingdao-Co. van de Bewaarders Verzegelend Industrie, Ltd werd gemachtigd als „de Demonstratieeenheid van de Staat van China voor Buitenlandse Intellectuele Middeleninleiding“.

2006, kocht de Chinese partij alle aandelen van de Japanse partij.

2007, Qingdao-Co. van de Bewaarders Verzegelend Industrie, Ltd introduceerde en voerde het Magere Productiebeheersysteem uit. Ons bedrijf sloot zich aan bij aandelen in bedrijven zoals Rubber & Plastic productenco., Ltd Binnen Eerste de Machinesgroep van Mongolië.

2007, Qingdao-Co. van de Bewaarders Verzegelend Industrie, Ltd veranderde zijn naam in Verzegelend de Industrieco. van Qingdao TKS, Ltd.

2008, Roterende Schacht werden de lip-Type Verbindingen toegekend als „Shandong-beroemd-Merkproduct“

Qingdao Global Sealing-tec co., Ltd
Qingdao Global Sealing-tec co., Ltd
1 2
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Aantal werknemers : 401~500

Opgericht Jaar : 1976

Export pct : < 10%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Qingdao Global Sealing-tec co., Ltd Certificaten